O klubu

Jedriličarski klub Kvarner aktivan je zahvaljujući svojim članovima koji složno ulažu svoj rad, vrijeme i energiju u ostvarivanju zajedničkog cilja - omasovljenju i razvoju jedriličarskog sporta i kulture u našem kraju.

U Klubu se kroz cijelu godinu održavaju aktivnosti i programi za natjecateljsku ekipu, rekreativna jedrenja na klupskom krstašu i krstašima u privatnom vlasništvu članova, redoviti odlasci na natjecanja duž cijele jadranske obale, organiziraju manifestacije i regate, tečajevi za djecu i odrasle te održavaju plovila i prostorije kluba. S ciljem promicanja svojih primarnih djelatnosti Klub, također, surađuje s drugim klubovima ili udrugama, savezima i tvrtkama na užem i širem području.

Sredstva za svoju djelatnost Klub ostvaruje dotacijom iz proračuna Saveza sportova grada Labina, organizacijom tečaja i pružanjem drugih usluga, članarinama, dobrovoljnim prilozima i sponzorstvima. Svi članovi tijela Kluba svoj posao obavljaju volonterski bez naknade.

Jedriličarski klub Kvarner član je Hrvatskog jedriličarskog saveza, Jedriličarskog saveza Istarske županije i Saveza sportova grada Labina.

Na ovim stranicama želimo Vam ponuditi informacije o najbitnijim područjima djelovanja kluba, a ukoliko imate želju ili potrebu za detaljnijim informacijama pošaljite nam e-mail ili nas kontaktirajte na drugi način. Adresu i brojeve telefona možete naći na stranici Kako do nas.

 
JK Kvarner
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin