Novosti

9. regata Labinska republika / Najava

Utorak, 13.05.2014. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2014, Rabac, Krstaš OPEN

9. regata “Labinska republika” održati će se od 16. do 18. svibnja 2014. U sklopu regate u subotu 17.5. održati će se drugo izdanje manifestacije Rabački dan sporta. Danas su u Rapcu deveto izdanje regate predstavili predsjednik JK Kvarner - Đulijano Kos, direktorica TZ Rabac Labin - Radmila Kos Paliska i predstavnik Valamara - Karlo Paliska.

9. regata Labinska republika

Pozivamo vas da uživate u prizorima brojnih jedara uz sport, glazbu i zabavu na rabačkoj rivi. Popratni program namijenjen svim posjetiteljima započet će u petak 16.5. u večernjim satima u šatoru na novoj rivi kada nastupaju The Night Express Band.

U subotu ujutro program započinje nastupom labinskih mažoretkinja te likovnom radionicom za najmlađe na temu jedrenja nakon čega startaju prvi te kasnije po završetku prvog, drugi plov regate. U sklopu manifestacije Rabački dan sporta na novoj rivi će se održati škola tenisa i nogometna utakmica za najmlađe a na moru ispred rive najmlađi jedrilčari JK Kvarner pokazati će kako se jedri u klasi Optimist. Kroz cijeli dan svi zaintresirani posjetitelji mogu se informirati o aktivnostima rabačkih klubova i sportovima - jedrenju, nogometu, ronjenju i tenisu. U subotu navečer sve prisutne na rabačkoj rivi zabavljat će AcusticCo Guitar Duo.

U nedjelju slijede još dva plova i proglašenje pobjednika 9. regate Labinska republika. Sve posjetitelje trećeg dana zabaviti će Gradski orkestar Labin nastupom u prijepodnevnim satima. Nakon nastupa članovi DPA Rabac demonstrirati će podvodne vještine.

Regata Labinska republika i ove je godine druga u nizu regata koje se boduju za 7. Kup Hrvatskog primorja.

Sve informacije možete preuzeti na stranicama regate:
www.regatalabinskarepublika.com

Vidimo se u Rapcu!

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2021 JK KVARNER | Admin