Novosti

Završila još jedna Škola jedrenja za djecu

Ponedjeljak, 28.07.2014. / objavio/la: luka / kategorije: Klub, 2014, Rabac

U subotu, 26. srpnja, završila je ovogodišnja Škola jedrenja koja je započela prije dva tjedna. Školu je pohađalo 11-ero djece. Tom prilikom organizirana je trening regata kako bi djeca roditeljima pokazala kako se vozi jedrilica klase Optimist i koliko su naučila u Školici. Po povratku na kopno djeca su, od strane voditelja Škole jedrenja Nenada Borića i predsjednika Kluba Đulijana Kosa, primila zaslužena priznanja za uspješno pohađanje Škole jedrenja.

Završila još jedna Škola jedrenja za djecu u organizaciji JK Kvarner

Školu su uspješno završili: Roko Brlek, Matija Sinožić, Roko Franković, Niko Franković, Gabriel Merle, Andor Marušić, Greta Marušić, Dominik Mikuljan i Alicja Mikuljan.

Nakon završene Škole jedrenja i svladavanja osnova, najmlađi jedriličari imaju priliku susresti se sa prvim natjecanjima na moru tj. regatama. Ovogodišnje Prvenstvo Kluba održati će se od 4. do 24. kolovoza. Prvenstvo je zamišljeno kao trening regata za sve one koji su ovo ljeto završili Školu jedrenja, one koji jedre samo ljeti i naše standardne natjecatelje. Ono pruža idelanu priliku za prvi korak u regatno jedrenje za one sa manje iskustva ali ujedno je i važna regata onim iskusnijima koji su uvijek željni dokazivanja i potvrđivanja forme prije početka nove natjecateljske sezone. Tom prilikom dodjeliti će se nagrade najboljim jedriličarima Kluba u klasi Optimist i Laser 4.7. Osim za ukupne pobjednike, nagrade će se djeliti i za one najbolje u konkurenciji Škole jedrenja i rekreativaca.

Kraj ljeta će ponovo obilježit održavanje tradicionalne Rabačke regate koja se prvi put organizirala daleke 1973. godine i koja je do danas ostala jedna od najposjećenijih regata za klasu Optimist, Laser 4.7 i Laser Radial. Prošle godine na regatu je pristiglo rekordnih 149 natjecatelja iz svih djelova Hrvatske.

LJETO U KLUBU 2014. / RASPORED DOGAĐANJA
4. - 22.8. - Prvenstvo Kluba 2014. (OPT) - kvalifikacije
23. - 24.8. - Prvenstvo Kluba 2014. (OPT) - Plov za medalje, FINALE
20. - 21.9 - Rabačka regata 2014. (OPT, LRD, L4.7)

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2021 JK KVARNER | Admin