Novosti

Rabačka regata 2014., drugi dan

Nedjelja, 21.09.2014. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2014, Rabac, Laser Radial, Laser 4.7, Optimist

 

Drugog dana Rabačke regate vrijeme nije išlo na ruku jedriličarima. Regatni odbor je prema programu pozvao flotu na moru međutim vjetra nije bilo dovoljno za postaviti regatno polje.

Rabačka regata 2014., drugi dan
 
Nagrade su ipak podjeljene prema jučerašnjim rezultatima. Prvo mjesto Rabačke regate 2014. u klasi Laser Radial osvojio je Damir Krajinović (JK Vega) ispred Joška Galovića (JK Opatija) na drugom mjestu i Matea Pavinčića (JK Opatija) na trećem mjestu. U konkurenciji djevojaka prvo mjesto osvojila je Inga Kos (JK Kvarner). U klasi Laser 4.7 prvo mjesto pripalo je Mateju Rapiću (JK Horizont) ispred Ive Vlahinić (JK Vihor) na drugom mjestu i Marka Žužića (JK Vihor) na trećem mjestu. U klasi Optimist, u ukupnom poretku i konkurenciji do 12 godina bio je isti poredak, najbolji je bio Martin Fras (JK Izola), drugo mjesto osvojio je Mistral Matulja (JK Istra) i treće mjesto Daniel Cante (JK Izola). U konkurenciji djevojčica najbolja je bila Iris Matulja (JK Istra), Sare Muješić (JK Vega) osvojila je drugo mjesto i Tea Peteh (JK Maestral) treće mjesto. U konkurenciji djevojčica do 12 godina poredak je bio slijedeći: Tea Peteh (JK Maestral), Caterina Sedmak (YC Čupa), Roberta Sršen (JK Vega).
 
Zahvaljujemo se svim trenerima, klubovima i natjecateljima koji su učestvovali na regati. Vidimo se druge godine u isto vrijeme na istom mjestu!

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin