Novosti

Velika nagrada Mornara

Ponedjeljak, 23.02.2015. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2015, Split, Laser 4.7, Laser Radial, Laser

Od petka 20. do nedjelje 21. veljače, u Splitu je održana još jedna Velika nagrada Mornara, kriterijska ili izborna regata za klase Laser. U Split je pristiglo ukupno 73 jedriličara i jedriličarki iz Irske, Japana, Norveške, Litve, Rusije, Srbije, Crne Gore, Češke i Hrvatske. U klasi Laser 4.7 prijavljeno je 28, u klasi Laser Radial 26 i u klasi Laser Standard - 19 natjecatelja.

Velika nagrada Mornara
 
Za jedriličarski klub Kvarner u klasi Laser 4.7 jedrili su Leon Kalac i Antonio Milevoj u pratnji trenera Vlade Matijevića. Obojica su regatu odjedrili odlično od početka do kraja, što pokazuje činjenica da niti jedan plov nisu ušli u cilj ispod 10. mjesta. Nakon odjedrenih pet plova Leon Kalac je u jakoj konkurenciji zauzeo izvrsno 6. mjesto sa najboljim ulaskom u cilj u petom plovu na 5. mjestu. Antonio Milevoj zauzeo je 8. mjesto sa najboljim ulaskom u cilj u trećem plovu na 5. mjestu. 
 
U klasi Laser 4.7 pobjedu je odnio Stipe Gašpić ispred Marka Smolića na drugom i Pavla Živanovića na trećem mjestu. U klasi Laser Radial najbolji je bio Dominik Perković ispred Ane Zelić i Maria Novaka. U klasi Laser Standard najbolji je bio Daniel Mihelić, drugo mjesto pripalo je rusu Sergeyu Komissarovu a treće mjesto Milovoju Dukići iz Crne gore. 

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2019 JK KVARNER | Admin