Novosti

Dan Uljanika

Ponedjeljak, 09.03.2015. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2015, Pula, Laser 4.7, Laser Radial

Od petka 6. do nedjelje 8. veljače, u Puli je održana još jedna kriterijska regata za juniore pod nazivom Dan Uljanika u organizaciji JK Uljanik plovdba. U Pulu je pristiglo ukupno 42 jedriličara i jedriličarki iz Hrvatske, Slovenije i Njemačke. U klasi Laser 4.7 prijavljeno je 26 a u klasi Laser Radial 16 natjecatelja.
 
Za jedriličarski klub Kvarner, u pratnji trenera Vlade Matijevića, u klasi Laser 4.7 jedrili su Leon Kalac i Antonio Milevoj a u klasi Laser Radial - Inga Kos. U petak i nedjelju nije se jedrilo zbog jake bure koja je prelazila 30 čvorova. U subotu je regatni odbor pozvao flotu na more po buri jačine 15 do 16 čvorova koja je kasnije pojačala na 18 sa udarima do 27 čvorova. U tim uvjetima uspješno je održano tri plova čime je regata valjana. 
 
Antonio Milevoj zauzeo je 5. mjesto nakon ispravka rezultata u prvom i drugom plovu te 6. mjesta u trećem plovu. Leon Kalac zauzeo je 7. mjesto sa najboljim ulaskom na 5. mjestu u prvom i drugom plovu. Inga Kos nažalost nije uspjela završiti niti jedan plov zbog prejakog vjetra.
 
U klasi Laser 4.7 pobjedu je odnio Marko Smolić ispred Pavla Živanovića na drugom i Svena Stevanovića na trećem mjestu, najbolja kormilarka bila je Karla Šavar. U klasi Laser Radial najbolji je bio Paolo Mavričić ispred Aleka Cvinara i Joška Galovića, najbolja kormilara bila je Rene Starić koja je zauzelo 10. mjesto u ukupnom poretku. 

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2019 JK KVARNER | Admin