Novosti

Kup Rovinja i Memorijal Aldo Prodan. Antonio Milevoj najbolji u klasi Laser 4.7, Manola Miletić treća u konkurenciji djevojčica do 12 godina!

Ponedjeljak, 16.03.2015. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2015, Rovinj, Laser 4.7, Laser Radial, Optimist

Od 14. do 15. ožujka, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na regati Kup Rovinja i Memorijal Aldo Prodan u organizaciji domaćeg jedriličarskog kluba Maestral. Na regatu se odazvalo 29 jedriličara u klasi Optimist, 13 u klasi Laser 4.7 i 8 u klasi Laser Radial.

Kup Rovinja i Memorijal Aldo Prodan
 
Jedriličarski klub Kvarner predstavljali su Leon Kalac i Antonio Milevoj u klasi Laser 4.7, Inga Kos u klasi Laser Radial i Manola Miletić, Dino Kalac te Eugen Kulić Golja u klasi Optimist. U subotu, prvog dana regate, sve klase odjedrile su predviđena 3 plova po laganom maestralu dok su drugog dana odjedrena dodatna dva plova po jugu jačine 7 do 12 čvorova.

Kup Rovinja i Memorijal Aldo Prodan

Kup Rovinja i Memorijal Aldo Prodan
 
Antonio Milevoj osvojio je prvo mjesto u klasi Laser 4.7 sa čak tri prva mjesta prvog dana regate u jakoj konkurenciji između 13 natjecatelja. Leon Kalac zauzeo je 5. mjesto sa najboljim ulaskom u cilj na trećem mjestu u drugom i petom plovu. U klasi Laser Radial Inga Kos zauzela je 8. mjesto. U klasi Optimist jedrili su pretežno najmlađi natjecatelji sa manje regata u jedrima. Manola Miletić osvojila je treće mjesto u konkurenciji djevojčica do 12 godina i 23. mjesto u ukupnom poretku. Dino Kalac zauzeo je 7. mjesto u konkurenciji dječaka do 12 godina i 16. mjesto u ukupnom poretku. Eugen Kulić Golja zauzeo je 8. mjesto u konkurenciji dječaka do 12 godina i 17. mjesto u ukupnom poretku.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2019 JK KVARNER | Admin