Novosti

Proljetni Kup - Memorijal Peter Timar. Antonio Milevoj najbolji u klasi Laser 4.7, Leon Kalac drugi!

Ponedjeljak, 30.03.2015. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2015, Pula, Optimist, Laser Radial, Laser 4.7

Proteklog vikenda, od 28. do 29. ožujka, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na regati Proljetni Kup - Memorijal Peter Timar u Banjolama kraj Pule u organizaciji jedriličarskog kluba Vega. Na regatu se odazvalo 63 jedriličara iz Slovenije, Italije, Mađarske i Hrvatske. U klasi Optimist učestvovalo je 19, u klasi Laser 4.7 28 te u klasama Laser Radial i Finn po 8 natjecatelja. 

Proljetni Kup - Memorijal Peter Timar
 
Jedriličarski klub Kvarner predstavljali su Antonio Milevoj i Leon Kalac u klasi Laser 4.7 te Manola Miletić, Dino Kalac i Eugen Kulić Golja u klasi Optimist. Ukupno, u dva dana sve klase su odjedrile po tri plova, u subotu po buri od 20-tak čvorova i u nedjelju po maestralu od 7 čvorova.

Proljetni Kup - Memorijal Peter Timar
 
Antonio Milevoj osvojio je prvo mjesto u klasi Laser 4.7 sa tri druga mjesta i ukupno 6 bodova ispred drugoplasiranog Leona Kalca koji je osigurao drugo mjesto pobjedom u zadnjem - trećem plovu. U klasi Optimist, Manola Miletić je u ukupnom poretku zauzela 13. mjesto i 3. mjesto u konkurenciji djevojčica do 12 godina, najbolji ulazak u cilj Manola je ostvarila u trećem plovu kada je u cilj ušla na izvrsnom 9. mjestu. Dino Kalac zauzeo je 16. a Eugen Kulić Golja 17. mjesto u ukupnom poretku.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2019 JK KVARNER | Admin