Novosti

Europa Cup Slovenija

Nedjelja, 10.05.2015. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2015, Kopar (SLO), Laser 4.7

 

Od petka 8. do nedjelje 10. svibnja, kraj Kopra je održana još jedna regata iz serije Europa Cupa, kriterijska ili izborna regata za hrvatske jedriličare u klasama Laser. U Kopar je pristiglo ukupno 81 jedriličara i jedriličarki iz Italije, Njemačke, Austrije, Mađarske, Singapura, Srbije i Hrvatske. U klasi Laser 4.7 učestvovalo je 44, u klasi Laser Radial 21 i u klasi Laser Standard 16 natjecatelja.

Europa Cup Slovenija
 
Za jedriličarski klub Kvarner u klasi Laser 4.7 jedrili su Leon Kalac i Antonio Milevoj u pratnji trenera Vlade Matijevića i Nenada Borića. Nakon odjedrenih pet plova, Antonio Milevoj je u jakoj konkurenciji zauzeo izvrsno 12. mjesto sa najboljim ulaskom u cilj u trećem plovu na 2. mjestu. Leon Kalac zauzeo je 24. mjesto sa najboljim ulaskom u cilj u četvrtom plovu na 15. mjestu. 

Europa Cup Slovenija
 
U klasi Laser 4.7 pobjedu je premoćno odnijela Navoni Elisa (ITA) ispred Lin Pletikos (SLO) na drugom i Andree Ribolzi (ITA) na trećem mjestu. U klasi Laser Radial najbolji je bio Paolo Mavričić (CRO) ispred Dominika Perkovića (CRO) i Kim Pletikos (SLO). U klasi Laser Standard najbolji je bio Nik Pletikos (SLO), drugo mjesto pripalo je Mateju Valie (SLO) i treće mjesto Danyu Stanišiću (SRB). 

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin