Novosti

Uspješno održan prvi termin Škole jedrenja za djecu

Ponedjeljak, 06.07.2015. / objavio/la: luka / kategorije: Klub, 2015, Rabac, Optimist

U petak, 3. srpnja, završio je prvi ovogodišnji termin Škole jedrenja za djecu koja je započela prije dva tjedna. Školu je pohađalo 11-ero djece koji su se uz puno zabave i igru upoznavali s brodom, učili čvorove, opremali brod, učili osnovne manevre i na kraju samostalno vozili brod klase Optimist. Po završetku posljednjeg treninga i povratku na kopno djeca su, od strane voditeljice Škole jedrenja Maje Ristić, tajnika Kluba Luke Sinkovića i predsjednika Kluba Đulijana Kosa, primila zaslužena priznanja.
 
Uspješno održan prvi termin Škole jedrenja za djecu
 
Školu su uspješno završili: Andrea Batelić, Toni Hrvatin, Mai Poldrugovac, Iskra Sinković, Antea Vlačić, Una Vuletović, Noa Mikuljan, Arian Mirković, Ani Poldrugovac, Viktoria Hrvatin i Laura Batelić.
 
“Nadamo se da će djeca nastaviti jedriti dalje prema ljetnom rasporedu i kasnije tijekom cijele godine, redovito trenirati i odlaziti na regate zajedno s natecateljskom ekipom koju vodi trenerica Maja Ristić.” komentirao je predsjednik Kluba Đulijano Kos
 
Nakon što su savladali osnove, najmlađi jedriličari imaju priliku susresti se sa prvim natjecanjima na moru. Ovogodišnje Prvenstvo Kluba održati će se od 27. srpnja do 16. kolovoza. Prvenstvo je zamišljeno kao trening regata za sve one koji su ovo ljeto završili Školu jedrenja i standardne natjecatelje JK Kvarner. Ono pruža idelanu priliku za prvi korak u regatno jedrenje za one sa manje iskustva ali ujedno je i važna regata onim iskusnijima koji su uvijek željni dokazivanja i potvrđivanja forme prije početka nove natjecateljske sezone. Tom prilikom dodjeliti će se nagrade najboljim jedriličarima Kluba u klasi Optimist i Laser 4.7. 
 

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2019 JK KVARNER | Admin