Novosti

Otvoreno prvenstvo Grada Poreča. Paola Miletić osvojila drugo mjesto!

Ponedjeljak, 27.07.2015. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2015, Poreč, Optimist, Laser 4.7, Laser Radial

Proteklog vikenda, od subote 25. do nedjelje 26. srpnja, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na regati Otvoreno prvenstvo Grada Poreča za klasu Optimist, Laser 4.7 i Laser Radial u organizaciji jedriličarskog kluba Horizont. Na regatu se odazvalo ukupno 90-ak natjecatelja iz Italije, Slovenije, Malte i Hrvatske.

Otvoreno prvenstvo Grada Poreča
 
Jedriličarski klub Kvarner u klasi Optimist predstavljali su Tajana Filipaš, Anteo Šumberac, David Medančić, Viktor Kulić Golja, Dino Kalac, Eugen Kulić Golja, Manola Miletić i Goran Šime Stipanov. U klasi Laser 4.7 svoju prvu regatu jedrila je Paola Miletić.
 
Otvoreno prvenstvo Grada Poreča. Paola Miletić osvojila drugo mjesto!
 
Ukupno kroz dva dana odjedrena su tek tri plova po promjenjivim vremenskim uvjetima. U klasi Laser 4.7 dominirale su djevojčice koje su u konačnici odnijele prva dva mjesta. Paola Miletić ostvarila je odličan uspjeh i na svojoj prvoj regati u klasi Laser 4.7 osvojila drugo mjesto u ukupnom poretku. Paola je u cilj ulazila na 2., 3. te u zadnjem plovu na prvom mjestu. U klasi Optimist iz JK Kvarnera najbolje plasirana bila je Tajana Filipaš na 26. mjestu u ukupnom poretku. Anteo Šumberac zauzeo je 34., David Medančić 35., Viktor Kulić Golja 40., Dino Kalac 55., Eugen Kulić Golja 58., Manola Miletić 62. i Goran Šime Stipanov 66. mjesto.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin