Novosti

Otvoreno prvenstvo Splita, ORCi

Nedjelja, 25.03.2012. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2012, Split, Krstaš ORC

Otvoreno prvenstvo Splita, ORCi


Jedriličarski klub Špinut i Split ugostili su prvu u nizu regatu za ORCi Kup Hrvatske od 24. do 25. ožujka. Krajem prošlog tjedna na regatu "Otvoreno prvenstvo Splita" stiglo je 9 posada s oko 100 jedriličara kako bi se po prvi puta nadmetali u Splitu na jednoj od regata ORCi Kupa Hrvatske.


Jedriličarski klub Kvarner iz Rapca predstavljali su Korado i Sandro Gobo kao članovi posade MIREO sailing team na brodu Jonathan RR, skipera i kormilara Roberta Radole koji jedri pod zastavom jedriličarskog kluba Vega iz Pule.


U subotu, prvi dan, organizatoru vjetar nije bio naklonjen te se zbog nedostatka istog nije izlazilo na regatno polje a u nedjelju, drugog dana, održan je tek jedan plov. Ipak, regatnom odboru je održan jedan plov, od predviđenih pet, bio dovoljan za proglašenje pobjednika.


Nadamo se da će jedriličari više sreće i prilike za nadmetanje imati već za nekoliko dana, od 29. do 31. ožujka, kada starta druga i najpopularnija regata ORCi Kupa Hrvatske - "16. Uskršnja regata" koja se održava u Vodicama.

Prilog

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin