Novosti

Otvoreno prvenstvo Istarske županije. Leon Kalac osvojio drugo, Paola Miletić treće mjesto!

Ponedjeljak, 12.10.2015. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2015, Fažana, Laser 4.7, Laser Radial

Od subote 10. do nedjelje 11. listopada, u Fažani je održano Otvoreno prvenstvo Istarske županije za klasu Laser 4.7 i Laser Radial u suorganizaciji jedriličarskog saveza Istarske županije i domaćeg JK Brioni. Na regati su sudjelovali natjecatelji JK Vega, JK Horizont Poreč, JK Kvarner, JK Maestral i JK Uljanik Plovidba. U klasi Laser 4.7 nastupalo je 16 a u klasi Laser Radial 5 natjecatelja.

Za jedriličarski klub Kvarner u klasi Laser 4.7 jedrili su Leon Kalac, Paola Miletić i Anteo Šumberac. U dva dana u fažanskom kanalu odjedreno je po pet plova za svaku klasu.

Otvoreno prvenstvo Istarske županije. Leon Kalac osvojio drugo, Paola Miletić treće mjesto!

Leon Kalac osvojio je drugo mjesto vrlo dobrim jedrenjem kroz svih pet plova. U cilj je ulazio u svim plovovima na drugom mjestu te je nakon odbačenog najlošijeg plova sa ukupnih 8 bodova završio na drugom mjestu sa tek jednim bodom manje od prvoplasiranog Svena Stevanovića (JK Maestral). Treće mjesto osvojio je Martin Verbanac (JK Uljanik Plovidba). U konkurenciji djevojčica Paola Miletić osvojila je treće mjesto. Najbolja djevojčica bila je Mare Milić (JK Horizont Poreč) a druga Lucija Laković (JK Horizont Poreč).

U klasi Laser Radial najbolji je bio Damir Krajinović (JK Vega) ispred Rene Starić (JK Horizont Poreč) i Mateja Rapića (JK Horizont Poreč).

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2019 JK KVARNER | Admin