Novosti

39. Međunarodna Novogodišnja regata

Srijeda, 30.12.2015. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2015, Hvar, Optimist

Od ponedjeljka 28. do srijede 30. prosinca, David Medančić i Tajana Filipaš, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner, boravili su u Hvaru gdje su učestvovali na 39.-toj Međunarodnoj Novogodišnjoj regati za klasu Optimist u organizaciji domaćeg jedriličarskog kluba Zvir. Međunarodna Novogodišnja regata je posljednja regata u godini za klasu Optimist te ujedno peta kriterijska regata za kadetsku reprezentaciju u sezoni 2015./2016. tako da iako je flota Optimista nešto manja od uobičajene, konkurencija je jaka jer su u Hvar stigli najbolji hrvatski jedriličari kako bi prikupili vrijedne bodove. U isto vrijeme Hvar je domaćin i Europa Cup regate za klase Laser.

39. Međunarodna Novogodišnja regata

U tri dana koliko je trajala regata, ukupno je odjedreno predviđenih 9 plovova. Nakon odbacivanja najlošijeg plova David Medančić je zauzeo 9. mjesto sa najboljim ulaskom u cilj na 2. mjestu u osmom plovu. U konkurenciji hrvatskih jedriličara David je zauzeo 8. mjesto. Tajana Filipaš zauzela je 21. mjesto u ukupnom poretku i 8. mjesto u konkurenciji djevojčica.

39. Međunarodna Novogodišnja regata

Pobjednica 39.-te Međunarodne Novogodišnja regate sa nevjerojatnim nizom od četiri prvih mjesta je Sara Mujesić (JK Vega, Pula) ispred Nine Škopac (JK Clivo, Pomer) i Lucie Keblove (Ceshky Yacht Klub) na trećem mjestu.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2019 JK KVARNER | Admin