Novosti

Antonio Milevoj kategoriziran športaš Hrvatskog olimpijskog odbora

Utorak, 01.03.2016. / objavio/la: luka / kategorije: Razno, 2016, Bale, Laser 4.7

Hrvatski olimpijski odbor postupajući temeljem javne ovlasti iz članka 6. stavci 3. i 4. Zakona o sportu (NN broj 71/06-85/15) i članka 6. stavak 4. Pravilnika o kategorizaciji športaša, donio je Rješenje o kategorizaciji športaša Antonia Milevoja jedriličara JK Kvarner iz Rapca.

Ovim rješenjem Antonio Milevoj je razvrstan u kategoriju Športaš Hrvatske V. kategorije - Daroviti športaš. Antonio Milevoj je time postao prvi jedriličar JK Kvarner koji je kategoriziran od strane Hrvatskog olimpijskog odbora.

Antonio Milevoj kategoriziran športaš Hrvatskog olimpijskog odbora

Antonio Milevoj je rođen 1999. godine. Jedrenjem se bavi od svoje 10 godine, a do svoje 15. godine jedri u klasi Optimist te kasnije u klasi Laser 4.7. Postigao je brojne uspjehe na županijskim i međužupanijskim regatama, a najveći je bilo osvajanje titule juniorskog prvaka Hrvatske u klasi Laser 4.7 prošle godine na državnom prvenstvu u Primoštenu. Antonio Milevoj je ujedno krajem siječnja proglašen najboljim sportašem Grada Labina za 2015. godinu.

Sigurni smo kako će ovo priznanje doprinijeti daljnim kvalitetnim radom i rezultatima na regatnim poljima u zemlji i inozemstvu. U svakom slučaju ovo priznanje je ujedno i velika čast za trenera, jedriličarski klub Kvarner i sve one koji nesebično pomažu razvoj jedriličarskog sporta na labinštini. Nadamo se da će iz JK Kvarner u skoroj budućnosti biti još ovako uspješnih sportaša.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin