Novosti

Dani Uljanika. Leon Kalac osvojio drugo mjesto!

Nedjelja, 06.03.2016. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2016, Pula, Laser 4.7, Laser Radial

 

Od petka 4. do nedjelje 6. veljače, u Puli je održana još jedna kriterijska regata za juniore pod nazivom Dan Uljanika u organizaciji JK Uljanik Plovidba. U Pulu je pristiglo ukupno 39 jedriličara i jedriličarki iz Hrvatske, u klasi Laser 4.7 učestvovalo je 30 a u klasi Laser Radial 9 natjecatelja.
 
Za jedriličarski klub Kvarner, u pratnji trenera Vlade Matijevića, u klasi Laser 4.7 jedrili su Leon Kalac, Antonio Milevoj, Paola Miletić i Anteo Šumberac, a u klasi Laser Radial - Inga Kos. U petak, prvog dana regate, je regatni odbor uspješno iskoristio vremenske uvjete na regatnom polju te su obje klase uspješno odjedrile po četiri plova. Nažalost, ostale dane se nije jedrilo zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Dani Uljanika. Leon Kalac osvojio drugo mjesto!
 
Leon Kalac je odlično jedrio prvog dana, u prva dva plova ulazio je u cilj na 2. a ostala dva na 4. i 6. mjestu. Nakon odbacivanja najlošijeg plova Leon je osvojio 2. mjesto u ukupnom poretku sa 8 bodova. Antonio Milevoj je zauzeo 7., Paola Miletić 15. (4. mjesto u konkurenciji djevojčica) i Anteo Šumberac 18. mjesto u ukupnom poretku. U klasi Laser Radial Inga Kos je bila jedina prijavljena djevojka, a zauzela je 9. mjesto u ukupnom poretku.
 
U klasi Laser 4.7 pobjedu je odnio Leon Kljuš (JD Val), treće mjesto je osvojio Martin Verbanac (JK Uljanik Plovidba). Najbolja kormilarka bila je Karla Šavar. U klasi Laser Radial najbolji je bio Patrik Car (JD Val) ispred Svena Stevanovića (JK Maestral) i Mateja Rapića (JK Horizont) na trećem mjestu.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin