Novosti

Kup Rovinja i Memorijal Aldo Prodan. David Medančić osvojio treće mjesto!

Ponedjeljak, 14.03.2016. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2016, Rovinj, Optimist, Laser 4.7, Laser Radial

Od 12. do 13. ožujka, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na regati Kup Rovinja i Memorijal Aldo Prodan u organizaciji domaćeg jedriličarskog kluba Maestral. Na regatu se odazvalo ukupno 64 jedriličara i jedriličarki, 52 u klasi Optimist, 7 u klasi Laser 4.7 i 5 u klasi Laser Radial.

Jedriličarski klub Kvarner u pratnji trenerice Maje Ristić predstavljali su David Medančić, Tajana Filipaš, Dino Kalac, Eugen Kulić Golja i Manola Miletić u klasi Optimist te Inga Kos u klasi Laser Radial.

Kup Rovinja i Memorijal Aldo Prodan. David Medančić osvojio treće mjesto!

Na regatnom polju ispred Rovinja ukupno je odjedreno 5 plova u dva dana koliko je trajala regata. U klasi Optimist David Medančić je osvojio treće mjesto, najbolji ulaz u cilj David je ostvario u prvom plovu kada je liniju cilja presjekao kao prvi. Tajana Filipaš je odlično jedrila u Rovinju i u konačnici zauzela 9. mjesto u ukupnom poretku i 5. mjesto u konkurenciji djevojčica. Dino Kalac zauzeo je 44., Eugen Kulić Golja 47. i  Manola Miletić 48. mjesto u klasi Optimist. U klasi Laser Radial Inga Kos je bila jedina cura koja je sudjelovala na regati a zauzela je 5 mjesto.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin