Novosti

Europa Cup Slovenija. Paola Miletić osvojila treće mjesto!

Ponedjeljak, 14.03.2016. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2016, Kopar (SLO), Laser 4.7, Laser Radial, Laser

Od petka 11. do nedjelje 13. ožujka, u Kopru je održana još jedna regata iz serije Europa Cupa, kriterijska ili izborna regata za hrvatske jedriličare u klasama Laser. U Kopar je pristiglo ukupno 189 jedriličara i jedriličarki iz Italije, Ukrajine, Austrije, Mađarske, Latvije, Srbije i Hrvatske. U klasi Laser 4.7 učestvovalo je 91, u klasi Laser Radial 72 i u klasi Laser Standard 26 natjecatelja.

Europa Cup Slovenija. Paola Miletić osvojila treće mjesto!

Za jedriličarski klub Kvarner u klasi Laser 4.7 jedrili su Antonio Milevoj, Leon Kalac, Paola Miletić i Anteo Šumberac u pratnji trenera Vlade Matijevića. Nakon odjedrenih četiri plova, Antonio Milevoj je u jakoj međunarodnoj konkurenciji zauzeo 12. mjesto u ukupnom poretku sa najboljim ulaskom u cilj na 4. mjestu u četvrtom plovu. U konkurenciji hrvatskih jedriličara, za kriterijsku ljestvicu, Antonio je zauzeo 2. mjesto. Leon Kalac je zauzeo 30. mjesto sa najboljim ulaskom u cilj u četvrtom plovu na 7. mjestu. Odličan rezultat ostvarila je Paola Miletić koja je osvojila izvrsno 3. mjesto u konkrenciji djevojčica do 16 godina. U ukupnom poretku Paola je zauzela 37. mjesto u konkurenciji 91 jedriličara i jedriličarki. Anteo Šumberac zauzeo je 30. mjesto u srebrenoj skupini.

U klasi Laser 4.7 pobjedio je Leon Kljuš (JD Val) ispred Guida Gallinaria (Fraglia Vela Garda) na drugom i  Elise Navoni (Fraglia Vela Desanzano) na trećem mjestu.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin