Novosti

24. Velika nagrada Grada Zagreba. Manola Miletić osvojila 3. mjesto u konkurenciji djevojčica do 12 godina!

Ponedjeljak, 18.04.2016. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2016, Zagreb, Optimist

Od 16. do 17. travnja, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na regati 24. Velika nagrada Grada Zagreba u organizaciji domaćeg jedriličarskog kluba YZ Zagreb, a koja je održana na jezeru Jarun. Na regatu se odazvalo ukupno 76 jedriličara i jedriličarki iz hrvatskih klubova. U najbrojnijoj klasi Optimist učestvovalo je 60, u klasi Laser 4.7 - 12 i u Techno293 - 4 natjecatelja.

Jedriličarski klub Kvarner bio je najbrojniji klub na regati sa ukupno devet natjecatelja u klasi Optimist. Iz redova JK Kvarner u pratnji trenerice Maje Ristić na regati su učestvovali Goran Šime Stipanov, Manola Miletić, Dino Kalac, Eugen Kulić Golja, a svoju prvu regatu imali su Andrea Batelić, Dorian Čekada, Noa Mikuljan, Corina Glavičić i Toni Hrvatin.

24. Velika nagrada Grada Zagreba

U dva dana uspješno je odjedreno devet plova. Manola Miletić odlično je jedrila kroz oba dana te osvojila 3. mjesto u konkurenciji djevojčica do 12 godina. Najbolji ulazak u cilj Manola je ostvarila u četvrtom i petom plovu kada je ulazila u cilj na 14. mjestu. Treba spomenuti da je Manola ujedno bila i najmlađa djevojčica na regati. Goran Šime Stipanov zauzeo je 23. mjesto u ukupnom poretku sa najboljim ulaskom u cilj na 7. mjestu u osmom plovu. Dino Kalac zauzeo je 29. a Eugen Kulić Golja 33. mjesto. Svoju prvu regatu Andrea Batelić završio je na 49., Dorian Čekada na 50., Noa Mikuljan na 54., Corina Glavičić na 56. i Toni Hrvatin na 58. mjestu.

U klasi Optimist u ukupnom poretku 24. Velike nagrade Grada Zagreba najbolja je bila Nika Manestar(JD Val, Crikvenica) ispred Marijana Mavara (YC Croatia, Opatija) i Ursule Balas (JD Val, Crikvenica) na trećem mjestu.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin