Novosti

Otvoreno prvenstvo Istarske županije i Kup Mon Perin. Dino Kalac, Paola Miletić i Leon Kalac na postolju!

Nedjelja, 07.08.2016. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2016, Bale, Optimist, Laser 4.7, Laser Radial

 

 

 

Od subote 7. do nedjelje 8. kolovoza, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na dvije regate koje se tradicionalno organiziraju zajedno u istom terminu u Balama. Klasa Optimist jedrila je Otvoreno prvenstvo Istarske županije a klasa Laser 4.7 i Laser Radial Kup Mon Perin. Na regatu su se osim istarskih klubova odazvali i klubovi iz Italije i Slovenije. U klasi Optimist učestvovalo je 63, u klasi Laser 4.7 - 14 i u klasi Laser Radial - 5 kormilara.

Otvoreno prvenstvo Istarske županije i Kup Mon Perin
 
Jedriličarski klub Kvarner u pratnji trenera Vlade Matijavića i Nenada Borića predstavljali su Dino Kalac, Manola Miletić, Eugen Kulić Golja i Andrea Batelić u klasi Optimist, Paola Miletić, David Medančić i Anteo Šumberac u klasi Laser 4.7 te Antonio Milevoj i Leon Kalac u klasi Laser Radial.
 
Odjedrena su po pet plova za sve klase. U klasi Optimist, koja je jedrila Prvenstvo Istarske županije, Dino Kalac zauzeo je 3. mjesto u konkurenciji dječaka do 12 godina i 14. mjesto u ukupnom poretku sa najboljim ulaskom u cilj u trećem plovu na 10. mjestu. Manola Miletić zauzela je 35., Eugen Kulić Golja 45. i Andrea Batelić 59. mjesto. U ukupnom poretku Otvorenog prvenstva Istarske županije najbolji je bio Jan Pernarčič (JK Čupa, Italija), drugo mjesto osvojila je Nina Škopac (JK Clivo, Pomer) koja je ujedno bila najbolja u konkurenciji hrvatskih jedriličara i u konkurenciji djevojaka. Giorgia Sinigoi (JK Čupa, Italija) osvojila je treće mjesto. 
 
Klase Laser su istovremeno jedrile Kup Mon Perin, u klasi Laser 4.7 Paola Miletić osvojila je 3. mjesto u ukupnom poretku i 1. mjesto u konkurenciji djevojčica. Anteo Šumberac zauzeo je 4. i David Medančić 7. mjesto. U klasi Laser Radial Leon Kalac je osvojio 2. mjesto sa najboljim ulaskom u cilj na 1. mjestu u drugom plovu. Antonio Milevoj je zauzeo 5. mjesto. U klasi Laser Radial najbolji je bio Sven Stevanović (JK Maestral, Rovinj).

Otvoreno prvenstvo Istarske županije i Kup Mon Perin

Otvoreno prvenstvo Istarske županije i Kup Mon Perin

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2019 JK KVARNER | Admin