Novosti

Otvoreno prvenstvo Istarske županije za klase Laser 4.7 i Laser Radial. Antonio Milevoj treći!

Ponedjeljak, 10.10.2016. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2016, Fažana, Laser 4.7, Laser Radial

Od subote 9. do nedjelje 10. listopada, u Fažani je održano još jedno Otvoreno prvenstvo Istarske županije za klase Laser 4.7 i Laser Radial u suorganizaciji jedriličarskog saveza Istarske županije i domaćeg JK Brioni. Na regati koja od ove godine nosiv naziv Memorijal Lucio Toffetti sudjelovali su natjecatelji JK Vega, JK Horizont Poreč, JK Kvarner, JK Maestral i JK Uljanik Plovidba. U klasi Laser 4.7 nastupalo je 18 a u klasi Laser Radial 9 natjecatelja.

Za jedriličarski klub Kvarner u klasi Laser 4.7 jedrili su Paola Miletić, David Medančić, Anteo Šumberac i Viktor Kulić Golja, u klasi Laser Radial Antonio Milevoj i Leon Kalac u pratnji trenera Vlade Matijevića. U dva dana u fažanskom kanalu odjedreno je po šest plova za svaku klasu.

U klasi Laser Radial Antonio Milevoj je osvojio 3. mjesto sa ukupno 17 bodova i najboljim ulaskom u cilj na 2. mjestu u četvrtom plovu. Leon Kalac zauzeo je 6. mjesto sa najboljim ulaskom u cilj na 2. mjestu u petom plovu. U klasi Laser 4.7, Paola Miletić zauzela je 5. mjesto u ukupnom poretku i 4. mjesto u konkurenciji djevojčica sa najboljim ulaskom u cilj na 3. mjestu u prvom i trećem plovu. David Medančić zauzeo je 8. mjesto u ukupnom poretku i 3. mjesto u konkurenciji dječaka. Anteo Šumberac 11. i Viktor Kulić Golja 15. mjesto.

U klasi Laser Radial najbolji je bio Matej Rapić (JK Horizont) ispred Svena Stevanovića (JK Maestral) i Antonia Milevoja (JK Kvarner). U klasi Laser 4.7 u ukupnom poretku najbolja je bila Sara Muješić (JK Vega) ispred Nore Glušić (JK Vega) i Mare Milić (JK Horizont).

Otvoreno prvenstvo Istarske županije za klase Laser 4.7 i Laser Radial. Antonio Milevoj treći!

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2019 JK KVARNER | Admin