Novosti

Rabačka regata 2017. Domaći jedriličari na postolju u svim klasama!

Utorak, 19.09.2017. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2017, Rabac, Optimist, Laser 4.7, Laser Radial

Od subote 16. do nedjelje 17. rujna jedriličarski klub Kvarner bio je domaćin još jednog izdanja Rabačke regate za klase Optimist, Laser 4.7 i Laser Radial. Na regatu se odazvalo 55 jedriličarki i jedriličara iz Primorsko-goranske županije, Istarske žipanije te Zagreba. U klasi Optimist prijavljeno je - 34, Laser 4.7 - 15 i Laser Radial - 6 natjecatelja.

Rabačka regata 2017

Nestabilni vremenski uvjeti prvog dana nisu dopustili održavanje predviđenih jedrenja, flota je pozvana na more medjutim uskoro se vjetar potpuno povukao sa regatnog polja. Drugog dana održano je četiri plova za sve klase po zapadnjaku jačine od 15 do 21 čvora.

Nagrade su podjeljene sa jednim odbacivanjem najlošijeg rezultata. U klasi Radial prvo mjesto osvojio je Antonio Lukšić (JK Opatija) ispred Leona Kalca (JK Kvarner) te Marka Vuksanovića (JK Opatija) na trećem mjestu. U konkurenciji djevojka najbolja je bila Jana Jelčić (YC Zagreb). U klasi Laser 4.7 prvo mjesto osvojio je Niko Kaštelan (YC Zagreb), drugo mjesto osvojio je Marijan Mavar (YC Croatia Opatija) i treće mjesto Paola Miletić (JK Kvarner) koja je ujedno bila najbolja u konkurenciji djevojčica. U najbrojnijoj klasi Optimist prvo mjesto osvojio je Roni Bobovnik (YC Zagreb), drugo mjesto osvojio je Viktor Maletić (JK Maestral) i treće mjesto Vito Fili (JK Vega). U konkurenciji djevojčica najbolja je bila Aurora Palko (JK Delfin) ispred Manole Miletić (JK Kvarner) i Ane Petričić (JK Istra Lovran)(SVBG, Italija) na trećem mjestu. U konkurenciji djevojčica do 12 godina Manola Miletić osvojila je prvo mjesto.

Jedriličarski klub Kvarner predstavljalo je ukupno 16 jedriličarki i jedriličara, standardni natjecatelji i oni kojima je ovo jedna od prvih regata s većim brojem natjecatelja. U klasi Laser Radial uz ranije navedene nastupala je Inga Kos koja je zauzela 6. mjesto. U klasi laser 4.7 Viktor Kulić Golja zauzeo je 7. a Anteo Šumberac 10. mjesto. U klasi Optimist Dino Kalac zauzeo je 9., Dorian Čekada 13., Eugen Kulić Golja 14. Antonio Kos 17., Filip Smoković 22. i Allesia Juričić 25. mjesto.

Čestitke svima, posebno najboljim! Zahvaljujemo se svim trenerima, klubovima i natjecateljima koji su učestvovali na regati. Vidimo se druge godine u isto vrijeme na istom mjestu!

Rabačka regata 2017

Rabačka regata 2017.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2019 JK KVARNER | Admin