Novosti

Lovranska regata. Alessia Juričić osvojila je 1. mjesto u konkurenciji djevojčica do 12 godina

Ponedjeljak, 27.11.2017. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2017, Lovran, Optimist, Laser 4.7, Laser Radial

Od subote 25. do nedjelje 26. studenog, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na Lovranskoj regati za klase Optimist, Laser 4.7 i Laser Radial u organizaciji jedriličarskog kluba Istra. Na regatu se odazvalo ukupno 67 natjecatelja. U klasi Optimist prijavljeno je 7, u klasi Laser 4.7 16 i u klasi Laser Radial 7 natjecatelja.

Jedriličarski klub Kvarner u pratnji trenera Vlade Matijevića i Nenada Borića u klasi Optimist predstavljali su Dino Kalac, Dorian Čekada, Alessia Juričić, Andrea Batelić i Filip Smoković, u klasi Laser Radial natjecala se Inga Kos.

Ukupno kroz dva dana odjedreno je tri plova. U subotu, prvi dan regate sve tri klase odjedrile su po tri plova po jugu jačine od 20 do 25 čvora. Drugi dan se nije jedrilo zbog jake bure. Najbolji plasman u ukupnom poretku od jedriličara JK Kvarner ostvario je Dino Kalac koji je zauzeo 8. mjesto sa najboljim ulazom u cilj na 6. mjestu u drugom plovu. Dorian Čekada zauzeo je 22. mjesto. Alessia Juričić zauzela je 24. mjesto i osvojila 1. mjesto u konkurenciji djevojčica do 12 godina. Andrea Batelić zauzeo je 30. mjesto. Najmlađi natjecatelj JK Kvarner Filip Smoković nije jedrio zbog prejakog juga. U klasi Laser Radial Inga Kos je zauzela 7. mjesto u ukupnom poretku i 3. mjesto u konkurenciji djevojaka.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2019 JK KVARNER | Admin