Novosti

Regata Grada Umaga

Subota, 07.04.2012. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2012, Umag, Optimist

Regata Grada Umaga

 

Ostali natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner vratili su se s regate u Umagu s dva pokala i dve medalje. Naime, proteklog vikenda, od subote 5. do nedjelje 6. svibnja, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su i na regati Grada Umaga za klasu Optimist u organizaciji jedriličarskog kluba Histria iz Umaga. Na regatu se odazvalo 24 jedriličara iz pretežno istarskih klubova.

Na regati Grada Umaga, jedriličarski klub Kvarner predstavljali su Antonio Milevoj, Paola Miletić, Enrico Kos, Goran Šime Stipanov i Viktor Kulić Golja.

 

Regata Grada Umaga

U subotu, prvi dan jedrilo se po jugozapadnjaku od 15 do 25 čv te su odrađena 4 plova. Drugog dana, zbog prognoze koja je predviđala još jače jugo s mogućim neverinima, regatni odbor odlučio je da flota ne izlazi na more te su rezultati od prvog dana postali konačni.

Antonio Milevoj zauzeo je u ukupnom poretku 5. mjesto i osvojio pokal za 3. mjesto u konkurenciji dječaka iznad 12 godina. Paola Miletić zauzela je 6. mjesto u ukupnom poretku te osvojila po jedan pokal i medalju, pokal za 2. mjesto u konkurenciji djevojčica do 12 godina i medalju za 1. mjesto u konkurenciji djevojčica za Mini Cup Istarske županije. Nakon 4. mjeseca izbivanja s regatnog polja, zbog loma ruke, dobrim jedrenjem na prvoj regati ove sezone, vratio se Enrico Kos zauzevši 15. mjesto u ukupnom poretku i 4. mjesto u konkurenciji dječaka do 12 godina, pokal za 3. mjesto mu je izmaklo za samo 3 boda. U ukupnom poretku odmah poslije njega na 16. mjestu i 5. mjestu u konkurenciji dječaka do 12 godina bio je Goran Šime Stipanov. Viktor Kulić Golja zauzeo je 18. mjesto u ukupnom poretku i 7. mjesto u kategoriji dječaka do 12 godina te je osvojio medalju za 1. mjesto u konkurenciji dječaka za Mini Cup Istarske županije.

Prilog

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin