Novosti

Mittel Europa Opti Race

Ponedjeljak, 07.05.2018. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2018, Umag, Optimist

Proteklog vikenda, od subote 5. do nedjelje 6. svibnja, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na regati Mittel Europa Opti Race za klasu Optimist u organizaciji jedriličarskog kluba Histria iz Umaga. Na regatu se odazvalo 23 jedriličara i jedriličarki iz Slovenije i Hrvatske.

Jedriličarski klub Kvarner u pratnji trenera Vlade Matijavića i Nenada Borića predstavljali su Manola Miletić, Dorian Čekada, Andrea Batelić, Alessia Juričić, Diego Merlin, Filip Smoković i Laura Batelić. U dva dana ukupno je odjedreno četiri plova.

Najbolji rezultat iz redova JK Kvarner ostvarila je Manola Miletić koja je osvojila 3. mjesto u konkurenciji djevojčica i 4. mjesto u ukupnom poretku. Dorian Čekada zauzeo je 8. mjesto, Andrea Batelić 10. mjesto u ukupnom poretku i 2. mjesto u Mini Kupu Istarske Županije, Alessia Juričić zauzela je 13. mjesto. Diego Merlin zauzeo je 14. mjesto u ukupnom poretku i 2. mjesto u konkurenciji dječaka do 12 godina. Filip Smoković zauzeo je 15. mjesto u ukupnom poretku i 3. mjesto u konkurenciji dječaka do 12 godina. Laura Batelić zauzela je 21. mjesto u ukupnom poretku.

Mittel Europa Opti Race

 

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin