Novosti

Rabačka regata 2018

Ponedjeljak, 01.10.2018. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2018, , Optimist

Od petka 28. do nedjelje 30. rujna jedriličarski klub Kvarner bio je domaćin još jednog izdanja Rabačke regate, kvalifikacijske regate za klasu za klasu Optimist. Na regatu se odazvalo 72 jedriličara i jedriličarki iz 15 klubova Hrvatske i Slovenije.

Ukupno kroz tri dana uspješno je odjedreno pet plova. Prvog dana po laganom burinu održano je dva plova, drugog dana regatni odbor zbog prejake bure koja je na udare dostizala 30 čvorova odlučio je ne pozvati flotu na more te je trećeg dana po buri od 15 čvorova u opadanju održano dodatnih tri plova.

Najbolji u ukupnom poretku bio je Buba Pulek (JK Clivo), 2. mjesto osvojio je Grigor Pettener (JK Uljanik) te 3. mjesto Lucija Škopac (JK Uljanik) koja je u konkurenciji djevojčica osvojila 1. mjesto ispred Karle De Carina (JD Val) i Mije Močinić (JK Clivo) na 3. mjestu.

Jedriličarski klub Kvarner predstavljalo je ukupno 9 jedriličarki i jedriličara, standardni natjecatelji i oni kojima je ovo jedna od prvih regata s većim brojem natjecatelja. Najbolje plasirana bila je Manola Miletić koja je zauzela 9. mjesto sa najboljim ulaskom u cilj na 3. mjestu u drugom plovu. Andrea Batelić zauzeo je 21., Dorian Čekada 33., Diego Merlin 35., Filip Smoković 48., Alessia Juričić 63., Laura Bateić 67., te Max Lukas Gobo i Ryan Rabar 68. mjesto u ukupnom poretku.
 
Čestitke svima, posebno najboljim! Zahvaljujemo se svim trenerima, klubovima i natjecateljima koji su učestvovali na regati. Vidimo se druge godine u isto vrijeme na istom mjestu!Prilog

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2019 JK KVARNER | Admin