Novosti

Crikvenička regata Optimista 2019

Ponedjeljak, 25.03.2019. / objavio/la: marta / kategorije: Regate, 2019, Crikvenica, Optimist

Od petka 22. ožujka do nedjelje 24. ožujka natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner, učestvovali su na Crikveničkoj regati Optimista za 2019. godinu, koju organizira JD "Val" iz Crikvenice. Na regati je sudjelovalo 77 natjecatelja u klasi Optimist iz Hrvatske i Italije. Crikvenička regata Optimista je posljednja ovogodišnja kriterijska regata za sjeverni Jadran.  

Jedriličarski klub Kvarner u pratnji trenera Nenada Borića predstavljali su Dorian Čekada, Manola Miletić, Andrea Batelić, Diego Merlin i Filip Smoković. 

U tri dana regate održana su dva plova i to jedan plov subotu po buri od dvadesetak čvorova i jedan plov u nedjelju po maestralu od desetak čvorova, dok se u petak nije jedrilo zbog velikih promjena vjetra. Treći plov koji je bio potreban da bi regata bila važeća nije se stigao odjedriti u nedjelju zbog vremenskog ograničenja regate.

Jedriličari JK Kvarner ostvarili su slijedeće rezultate: Manola Miletić je zauzela 26. mjesto, Dorian Čekada je zauzeo 34. mjesto, Andrea Batelić je zauzeo 48. mjesto, Filip Smoković je zauzeo 69.mjesto, a Diego Merlin 73. mjesto u ukupnom poretku.

 

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2021 JK KVARNER | Admin