Novosti

Krčka regata

Nedjelja, 01.07.2012. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2012, Krk, Laser Radial, Laser 4.7, Optimist

Proteklog vikenda, od subote 30.6. do nedjelje 1.7., natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na Krčkoj regati za klasu Optimist, Laser 4.7 i Laser radial u organizaciji jedriličarskog kluba Plav iz Krka. Na regatu se odazvalo ukupno 73 natjecatelja, za klasu Optimist - 56, Laser 4.7 - 10 te Laser Radial - 7 natjecatelja.

 

Krčka regata


Na Krkčkoj regati jedriličarski klub Kvarner predstavljali su David Medančić, Leon Kalac, Paola Miletić i Antonio Milevoj.

U subotu, prvi dan regate, nažalost organizatora i jedriličara vjetar se nije iskazao, flota od 56 jedriličarki i jedriličara nije isplovila na more već su mladi jedriličari uživali u kupanju i igri. Drugog dana, prvi plov odjedren je po maestralu od 11 čv nakon čega je vjetar promijenio smjer i jačinu te je drugi plov odjedren po laganm jugozapadnjaku jačine tek 5-6 čv. Nažalost, flota nije uspjela odjedriti još jedan plov kako bi regata bila valjana za kriterij.

 

Krčka regata


U svakom slučaju bila je to po plasmanu uspješna regata za natjecatelje Kvarnera koji su u ukupnom poretku svi bili unutar prve četvrtine najboljih. David Medančić osvojio je dva pokala, jedan za odlično 3. mjesto u ukupnom poretku i drugi za 1. mjesto u konkurenciji do 12 godina. Leon Kalac zauzeo je 5. mjesto u ukupnom poretku. Paola Miletić zauzela je 14. mjesto u ukupnom poretku te u konkurenciji djevojčica do 12 godina - 2. mjesto. Antonio Milevoj zauzeo je 15. mjesto.
 

Prilog

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2019 JK KVARNER | Admin