Novosti

3. regata Barbanske rivijere

Ponedjeljak, 16.07.2012. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2012, Barban (Uvala Blaž), Krstaš OPEN

U subotu, 14.7., održana je 3. regata Barbanske rivijere u Uvali Blaz u organizaciji jedriličarskog kluba Delfin iz Pule te suorganizaciji i pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Barban. 

 
3. regata Barbanske rivijere
 
Treće izdanje na start regate privuklo je 21 posadu. Uvjeti na moru bili su  kao naručeni od strane organizatora a na zadovoljstvo pristiglih posada. Odjedrena su dva plova po maestralu jačine od 15 do 30 čv koji je zapuhao odmah nakon starta prvog plova te na trenutak iznenadio posade u raškom kanalu.
 

Pod zastavom jedriličarskog kluba Kvarner na regati je učestvovala jedrilica Carruba vlasnika i kormilara Michele Dagostina koja je zauzela 3. mjesto u grupi 5. Posadu Carrube činili su još Luka Sinković, Denis Fable i Gordan Zahtila. Pobjednik grupe 5 je jedrilica Monas vlasnika i kormilara Elvisa Merlina iz Trgeta.
 
Ukupni pobjednik 3. regate Barbanske rivijere je jedrilica Luks s kormilarom Emilom Kalčićem. 
 
3. regata Barbanske rivijere
 
Po završetku regate održana je druga morska utrka na prstenac gumonom i veslima uz vođenje i bodrenje barbanskog načelnika Denisa Kontošića. Nakon proglašenje pobjednika regate i slavodobitnika trke na prstenac okupljene posade nastavile su druženje uz večeru u Uvali Blaz.

 

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin