Novosti

Novi mornari dolaze u grad

Utorak, 17.07.2012. / objavio/la: luka / kategorije: Klub, 2012, Rabac

Proteklog vikenda, od petka do nedjelje, održan je treći i posljednji ovogodišnji termin Osnovnog tečaja jedrenja na krstašu. Tečaj je, kroz tri termina, uspješno završilo 13 polaznika sada mornara i novih članova jedriličarskog kluba Kvarner.
 

Osnovni tečaj jedrenja na krstašu


Polaznici su tijekom tečaja u pratnji trenera savladali osnovne pojmove te stekli teorijsku i praktičnu podlogu rukovanja kormilom, jedrima, konopima, palubnom opremom i ostalim potrebnim za aktivno jedrenje kao član posade na krstašu.

"Red osnovne teorije, red praktičnog jedrenja i naravno zabave izvrstan su način približavanja jedrenja zaintresiranim polaznicima." komentirao je instruktor tečaja inače i trener natjecatelja Ivica Matijević.

"Zadovoljni smo odazivom i svakako ćemo nastaviti s organizacijom tečaja i druge godine. Organizacijom ovog tečaja naša je namjera bila da u Klubu mogu načiti jedriti svi zaintresirani, djeca i odrasli - da je jedrenje pristupačno svima bez obzira na godine, od 7 do 77 godina." komentirao je potpredsjednik Kluba Luka Sinković.

Inspiracija za naslov - ovdje.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin