Novosti

Prva grupa djece uspješno završila Školu jedrenja

Četvrtak, 19.07.2012. / objavio/la: luka / kategorije: Klub, 2012, Rabac

U utorak, 17. srpnja, završio je prvi termin Škole jedrenja u trajanju nešto više od prvotno planiranih dva tjedna. Školu je pohađalo petero djece. Tom prilikom organizirana je trening regata kako bi djeca roditeljima pokazala kako se vozi jedrilica klase Optimist i koliko su naučila u Školici. Po povratku na kopno djeca su, od strane voditelja Škole jedrenja Paola Toffettia i predsjednika Kluba Đulijana Kosa, primila zaslužena priznanja za uspješno pohađanje Škole jedrenja.
 

Prva grupa djece uspješno završila Školu jedrenja

Na slici: Alex Načinović, Dino Kalac, Eugen Kulić Golja, Karlo Diminić i Fran Diminić

"Završetkom Škole jedrenja nadamo se da će djeca nastaviti jedriti dalje prema ljetnom rasporedu i kasnije tokom cijele godine, redovito trenirati i odlaziti na regate zajedno s natecateljskom ekipom koju vodi trener Ivica Matijević." komentirao je predsjednik Kluba Đulijano Kos.

Kako bi dodatno motivirali nove jedriličare da nastave s ovim prekrasnim sportom vodstvo Kluba je odlučilo ovogodišnje Prvenstvo Kluba održati 25.-26.8.2012. koje je, nakon prošlogodišnjeg zimskog, prebačeno u ljetni termin kako bi bilo dostupno većem broju djece. Prvenstvo je zamišljeno kao trening regata za sve one koji su ovo ljeto završili Školu jedrenja, one koji jedre ljeti i naše standardne natjecatelje. Tom prilikom dodjeliti će se nagrade najboljim jedriličarima Kluba u klasi Optimist. Vjerujemo da će to biti također lijepa prilika za druženje djece, roditelja i članova kluba na samom kraju ljeta.

U nedjelju, 22. srpnja, počinje drugi ovoljetni termin Škole jedrenja za djecu. Svi zaintresirani pozivaju se da dođu u pratnji roditelja u Klub u 10.00 sati. Više informacija - ovdje.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin