Novosti

Otvoreno prvenstvo Grada Poreča

Nedjelja, 29.07.2012. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2012, Poreč, Optimist

Proteklog vikenda, od subote 28. do nedjelje 29.7., natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na regati Otvoreno prvenstvo Grada Poreča za klasu Optimist u organizaciji jedriličarskog kluba Horizont. Iako prvotno najavljena kao regata za ekipe na kraju se održala u klasičnom formatu - za flotu. Na regatu se odazvalo ukupno 59 natjecatelja iz Italije, Slovenije i Hrvatske.

Otvoreno prvenstvo Grada Poreča

Jedriličarski klub Kvarner predstavljali su Leon Kalac, David Medančić, Viktor Kulić Golja, Antonio Milevoj, Paola Miletić, Enrico Kos i Goran Šime Stipanov.

Ukupno kroz dva dana odjedrena su čak šest plova. U subotu, prvi dan regate flota jedriličara i jedriličarki odjedrila je predviđena tri plova po jugozapadnjaku od 6 do 12 čv te drugog dana također po jugozapandnjaku jačine 7 čv, dodatna tri plova.
 

Otvoreno prvenstvo Grada Poreča
 

Otvoreno prvenstvo Grada Poreča
 

Leon Kalac zauzeo je 12. mjesto, zatim David Medančić 16. mjesto u ukupnom poretku i 3. mjesto u konkurenciji dječaka do 12 godina. Viktor Kulić Golja zauzeo je 21. mjesto u ukupnom poretku i 4. mjesto u konkurenciji dječaka do 12 godina. Antonio Milevoj zauzeo je 24. mjesto, Paola Miletić 26. mjesto, Enrico Kos 39. mjesto i Goran Šime Stipanov 36. mjesto u ukupnom poretku.
 

Otvoreno prvenstvo Grada Poreča

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin