Novosti

Otvoreno prvenstvo Istarske županije

Ponedjeljak, 06.08.2012. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2012, Bale, Optimist, Laser 4.7, Laser Radial

Od subote 4. do nedjelje 5.8., natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na regati Otvoreno prvenstvo Istarske županije za klasu Optimist, Laser 4.7 i Laser Radial u suorganizaciji jedriličarskog saveza Istarske županije i JK Maestral iz Rovinja. Na regatu se odazvalo ukupno 57 natjecatelja.

Otvoreno prvenstvo Istarske županije se već tradicionalno održava u Uvali Colone u Balama, posljednja dva dana Jedriličarskog kampa za najmlađe jedriličare Istarske županije. U Kampu su sudjelovali najmlađi uzrasti iz istarskih klubova - JK Kvarnera, JK Maestrala, Jk Uljanik i JK Vega s ukupno 32 jedriličara u klasama Optimist, Laser 4.7 i Laser Radial.
 

Otvoreno prvenstvo Istarske županije

Jedriličarski klub Kvarner na regati, i kampu, predstavljali su Leon Kalac, David Medančić, Viktor Kulić Golja, Antonio Milevoj, Paola Miletić, Enrico Kos i Goran Šime Stipanov u klasi Optimist te Inga Kos u klasi Laseru 4.7.

Ukupno kroz dva dana odjedrena su pet plova. U subotu, prvi dan regate odjedrena su predviđena tri plova po jugu od 8 do 15 čv te drugog dana preostala dva plova također po jugu jačine 6 do 15 čv.

Paola Miletić osvojila je dva pokala, jedan za 3. mjesto u konkurenciji djevojka te drugi za 1. mjesto u konkurenciji djevojka do 12 godina. Leon Kalac zauzeo je 4. mjesto s istim brojem bodova kao i treće plasirani u konkurenciji dječaka. David Medančić zauzeo je 14. mjesto u konkurenciji dječaka i osvojio pokal za 3. mjesto u konkurenciji dječaka do 12 godina. Antonio Milevoj zauzeo je 24., Enrico Kos 21., Viktor Kulić Golja 22. te Goran Šime Stipanov 32. mjesto u konkurenciji dječaka. U klasi Laser 4.7 Inga Kos zauzela je 5. mjesto.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2019 JK KVARNER | Admin