Novosti

I druga grupa uspješno završila Školu jedrenja

Utorak, 07.08.2012. / objavio/la: luka / kategorije: Klub, 2012, Rabac

U ponedjeljak, 6. kolovoza, završio je i drugi termin Škole jedrenja za djecu. Zadnji dan Škole ponovo je bio rezerviran za trening regatu kako bi djeca roditeljima pokazala šta su naučila i kako se vozi jedrilica klase Optimist. Nakon čega je ispred prostorija Kluba u ugodnom društvu s roditeljima održana podjela diploma za novih 9 jedriličara.
 

I druga grupa uspješno završila Školu jedrenja


Na slici: Antonio Milevoj, Leon Kožić, Anteo Šumberac, Entoni Ružić, Tomas Medančić, Sven Končić, Piero Stojak, Jan Petar Šišinački i David Mišon

"Zadovoljni smo sa ovogodišnjim odazivom djece i roditelja za Školu jedrenja koju već dugi niz godina organiziramo. Trenutno u Klubu jedri preko 30 djece od 6 do 14 godina što je lijepa brojka i nadamo se da će nastaviti jedriti tokom cijele godine, redovito trenirati i odlaziti na regate." komentirao je voditelj i trener Škole jedrenja Paolo Toffetti.
 

I druga grupa uspješno završila Školu jedrenja

Ovogodišnje Prvenstvo Kluba za klasu Optimist započet će kroz nekoliko dana i trajati će do 26. kolovoza 2012. Sudjelovati će rekordan broj djece, više od 30 najmlađih jedriličara i jedriličarki, oni koji su tek uspješno završili Školu jedrenja, oni koji jedre ljeti te standardni natjecatelji u klasi Optimist.

U prvom djelu Prvenstva do 24. kolovoza, natjecatelji će se podjeljeni u više grupa takmičiti za najbolja mjesta u pojedinoj grupi koja vode u završnicu. Za svaku grupu je predviđeno jedrenje 12 plovova. Plovovi za odličja će se održati u subotu 25. kolovoza kada će biti prigodno nagrađeni najbolji jedriličari Kluba za klasu Optimist te najbolji u konkurenciji polaznika Škole jedrenja u tekućoj godini. Nedjelja 26. kolovoza je rezervni dan.
 

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin