Novosti

Regata Dani Grada Crikvenice

Utorak, 14.08.2012. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2012, Crikvenica, Optimist, Laser 4.7, Laser Radial

Nakon Crikveničke regate u ožujku i Državnog prvenstva za klasu Optimist u lipnju najmlađi jedriličari ponovo su se okupili u Crikvenici. Od subote 11. do nedjelje 12. kolovoza, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na regati Dani Grada Crikvenice za klase Optimist, Laser 4.7, Laser Radial i Laser Standard u organizaciji jedriličarskog društva Val. Na regatu se odazvalo 61 natjecatelj u klasi Optimist.

Jedriličarski klub Kvarner predstavljali su Leon Kalac, Paola Miletić, David Medančić, Antonio Milevoj i Goran Šime Stipanov.

U subotu, prvi dan regate, održan je tek jedan plov po vjetru promjenjivog smjera nakon više prekida i ponovljenih startova. U nedjelju, drugi dan, uvjeti na moru nisu se popravili, po slabom vjetru održan je konačan drugi plov.

Nakon dva održana plova čak tri jedriličara Kvarnera bila su u prvih deset. Leon Kalac zauzeo je 4. mjesto, sljedeći na 5. mjestu u ukupnom poretku bio je David Medančić koji je ujedno bio i najbolji jedriličar s osvojenim 1. mjestom u konkurenciji dječaka do 12 godina. Unutar prvih deset plasirao se još Antonio Milevoj na 8. mjestu u ukupnom poretku. Paola Miletić zauzela je 22. mjesto u ukupnom poretku i 3. mjesto u konkurenciji djevojka do 12 godina. Najmlađi jedriličar Kvarnera, Goran Šime Stipanov zauzeo je 50. mjesto u ukupnom poretku.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2019 JK KVARNER | Admin