Novosti

Pripreme za novu regatnu sezonu

Nedjelja, 19.02.2012. / objavio/la: luka / kategorije: Trening, 2012, Pula, Optimist, Laser 4.7

Naši najmlađi natjecatelji u klasi Optmist i Laser 4.7 odradili su višetjedne pripreme za novu regatnu sezonu u Puli. Od 5. siječnja do 19. veljače, u dogovoru s pulskim jedriličarskim klubom Uljanik Plovidba organizirane su zajedničke pripreme natjecatelja. Treninzi su se održavali svaki vikend s izuzetkom jednog vikenda kada se nije išlo na more zbog loših vremenskih uvjeta - jake bure popraćene snijegom. Treninzima je prisustvovalo 17 jedriličara u klasi Optimist i 10-tak u klasi Laser 4.7.

"Veći broj jedriličara na moru, iz oba kluba, omogućio nam je održavanje kvalitetnih trening regata te na taj način u odličnim uvjetima pokušamo unaprijediti ključne momente u jednoj regati - start te jedrenje u i niz vjetar. Koliko smo napredovali vidjet ćemo uskoro na prvoj regati ove sezone. U svakom slučaju ovakav način priprema pokazao se izvrstan." komentirao je trener malih klasa Ivica Matijević.
 
Posljednji vikend, pripremama su se priključili i dva talijanska kluba - Yacht Club Čupa i Societa nautica Pietas Julia iz Trsta s zajedno 20-tak jedriličara u klasama Optimist i 420.

Prva ovogodišnja regata za klase Optimist i Laser 4.7 - 6. Memorijal Zlatana Pečenkovića održava se idući vikend, od 24. do 26.2.2012., upravo u Puli u organizaciji JK Vega.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin