Novosti

Dubrovačka regata 2013.

Ponedjeljak, 14.10.2013. / objavio/la: luka / kategorije: Regate, 2013, Dubrovnik, Optimist

Od petka 11. do nedjelje 13. listopada, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner, boravili su u Dubrovniku gdje su učestvovali na Dubrovačkoj regati 2013. za klasu Optimist u organizaciji jedriličarskog kluba Orsan. Na prvu izbornu regatu nove sezone za izbor reprezentacije u klasi Optimist odazvalo se 92-oje jedriličarki i jedriličara.

Jedriličarski klub Kvarner u klasi Optimist predstavljali su Leon Kalac, Antonio Milevoj, David Medančić, Anteo Šumberac i Viktor Kulić Golja.

U tri dana regatavanja ukupno je odjedreno pet plova. U petak, prvi dan regate, na regatnom polju ispred Splita flota jedriličarki i jedriličara odradila je dva plova po jakom jugu i velikom valu. Drugog dana odrađena su dodatna dva plova te trećeg dana, u nedjelju jedan plov.

Od natjecatelja JK Kvarner, Leon Kalac zauzeo je 15. mjesto sa najboljim ulaskom u cilj također na 15. mjestu u prvom plovu, najlošiji Leonov ulaz u cilj bio je na 29. mjestu u trećem plovu. Antonio Milevoj zauzeo je 25. mjesto u ukupnom poretku, sa najboljim ulaskom u cilj u prvom plovu na 9. mjestu. David Medančić zauzeo je 40., Anteo Šumberac 73. i Viktor Kulić Golja 77. mjesto i 8. mjesto u konkurenciji dječaka do 12. godina.

Pobjednik Dubrovačke regate 2013. je Leon Kljuš (JD Val, Crikvenica) ispred Karmen Perković (JK Labud, Split) i Tina Gmitrovića (SC Clivo, Pomer). Karmen Perković je ujedno pobjednica u konkurenciji djevojaka.

Slijedeća kriterijska regata održati će se u studenom u Malom Lošinju, u organizaciji JK Jugo iz Malog Lošinja.

Podijeli

 
 
 

Ostavite komentar

 
Informacije iz kluba
Pratite nas
Meteo stanice
Fotografije / Picasa
Video / You Tube
Događanja

ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

od 6 do 14 godina

 

Jedriličarski klub Kvarner | Kamp Oliva, Maslinica 10 | HR - 52221 Rabac
Tel.: +385 (0)98 234_ 667 | E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com

© 2020 JK KVARNER | Admin