jkkvarner.rabac@gmail.com+385 (0)98 475 377

MANOLA MILETIĆ I DIEGO MERLIN OSVOJILI NAGRADE

Ovog vikenda, 16. i 17. 10. u Fažani je, u organizaciji Jedriličarskog saveza Istarske županije održano Prvenstvo Istarske županije za klase Optimist, ILCA 4 (Laser 4,7), ILCA 6 (Laser Radial) i Flying Dutchman. Naš klub je na regati imao tri predstavnika u klasi Optimist i dva predstavnika u klasi ILCA 4.

Na regati je sudjelovalo ukupno 49 natjecatelja u klasi Optimist, 13 natjecatelja u klasi ILCA 4, 11 natjecatelja u klasi ILCA 6 i 7 natjecatelja u klasi Flying Dutchman. U dva dana regate odjedreno je 6 plovova po idealnim uvjetima za jedrenje u fažanskom kanalu. Subotu su odjedrena čak 4 plova po buri od 15-20 čvorova, dok su u nedjelju odjedrena preostala dva plova po maestralu od oko 15 čvorova.
Naši jedriličari su ostvarili sljedeće rezultate. U klasi Optimist, Filip Smoković osvojio je ukupno 14. mjesto, Karlo Mileta osvojio je 28. mjesto te Nolan Juričić 40. mjesto u ukupnom poretku. U klasi ILCA 4 Manola Miletić osvojila je 6. mjesto u ukupnom poretku te 3. mjesto ukupno u kategoriji jedriličara Istarske županije te 2. mjesto u ženskoj kategoriji, dok je Diego Merlin osvojio ukupno 7. mjesto te 3. mjesto u muškoj kategoriji za Istarsku županiju.

Nazad

JK Kvarner
Rabac

Site by: HDS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram