jkkvarner.rabac@gmail.com+385 (0)98 475 377

Sudjelujte u foto natječaju i pomognite prikupiti uspomene s Teleferike

Jedriličarski klub Kvarner Rabac poziva vas da sudjelujete u foto natječaju na temu Teleferike i osvojite nagrade te ujedno pomognete u prikupljanju fotografskog materijala o Teleferici iz prošlih vremena.

Teleferika je nekadašnja žičara i luka za transport boksita. Spomenik je industrijske arhitekture, odakle se pruža prekrasan pogled na Rabac. Projekt Do Teleferike i nazad, početna je faza višegodišnje sveobuhvatne intencije JK Kvarner da revitalizira i očuva prostor Teleferike. Za potrebe prikupljanja materijala JK Kvarner je kroz projekt kreirao podstranicu (http://www.jkkvarner.hr/en/projekti/do-teleferike-i-nazad/) namjenjenu projektu na kojoj već sada možete pronaći fotografije lokacije koju su marljivo prikupljali članovi JK Kvarner. Molimo drage čitatelje, zaljubljenike u Teleferiku, da nam pošalju primjerke fotografija Teleferike ili uspomena snimljenih na Teleferici na mail jkkvarner.rabac@gmail.com zaključno s 30. siječnja 2022. u JPEG formatu kako bi mogli oplemeniti našu zbirku. - poručuju iz JK Kvarner.

Produžen je fotografski natječaj uz zanimljivu nagradu

Krajem prošle godine lansirali smo fotografski natječaj na temu Teleferike na kojem možete osvojiti poludnevni izlet gliserom za 4 osobe! Odlučili smo ga produžiti do 10. siječnja 2022.! Pozivamo sve foto amatere da nam pošalju fotografije na temu Teleferike. Svaki sudionik može poslati do dvije fotografije u digitalnom obliku u JPEG formatu na e-mail jkkvarner.rabac@gmail.com , najkasnije do 10. siječnja do kraja dana.

Dimenzije fotografija su: dulja stranica fotografije minimalno 10 megapixela, rezolucije 300 dpi, maksimalno 4 MB. Pobjednika će birati naši pratitelji između najboljih 5 fotografija odabranih od žirija, putem naše Facebook  i Instagram stranice. Najlajkanija fotografija osvaja nagradu! Nemojte čekati, prijavite se na natječaj i pomognite nam da oživimo Teleferiku!

Jedriličarski klub Kvarner (JK Kvarner) ostvario je 100% podršku u financiranju projekta Do Teleferike i nazad kojeg s 25.000,00 kn financijski podupire Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu natječaja "Mali projekti za bolje sutra" iz Fondova gradova i općina. Partneri na projektu su MO Rabac, DVD Rabac i TZ Grada Labina. Projekt je započeo 1. studenog 2021., a trajati će do 1. veljače 2022.

Nazad

JK Kvarner
Rabac

Site by: HDS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram