jkkvarner.rabac@gmail.com+385 (0)98 475 377

Završila još jedna Škola jedrenja za djecu

U petak je završila i ovogodišnja Škola jedrenja JK Kvarnera za djecu do 12 godina. Škola jedrenja za klasu Optimist održala se u Rapcu u trajanju od dva tjedna i to od 6. do 17. srpnja. Kao i svake godine, Školu jedrenja vodio je dugogodišnji voditelj Nenad Borić, uspomoć trenerice Inge Kos te po prvi puta našeg jedriličara takmičara Viktora Kulića Golje. Polaznici Škole su u posljednja dva tjedna pohađali treninge te naučili opremati jedrilicu, naučili osnove o vjetrovima, najvažnijim jedriličarskim čvorovima i manevrima broda te na koncu i samostalno upravljati jedrilicom.

Ovogodišnju Školu jedrenja pohađalo je 16 polaznika iz Hrvatske, Italije i Slovenije. Polaznicima su po završetku Škole jedrenja uručena i završna priznanja. Polaznici ovogodišnje Škole bili su: Emilio Frleta, Karlo Mileta, Ugo Milevoj, Mateo Milevoj, Lucija Koroljević, Maura Riva Mrkobrada, Luka Zupičić, Ruben Pavček, Marten Pavček, Dominik Bojić, Lana Bojić, Mia Glavičić, Nino Glavičić, Antonija Rubinić, Mate Škopac i Ugo Nataniel Kos.

Polaznici već ovaj tjedan nastavljaju s treninzima triput tjedno te se nadamo da će nastaviti s jedrenjem u što većem broju. Čestitamo svim polaznicima na završenoj Školi jedrenja te se zahvaljujemo njihovim roditeljima i svima koji su pomogli u organizaciji i održavanju još jedne Škole jedrenja u našem klubu.

Nazad

JK Kvarner
Rabac

Site by: HDS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram