jkkvarner.rabac@gmail.com+385 (0)98 475 377

Diego Merlin 1. na Corinthia cupu

Jedriličari JK Kvarnera proteklog vikenda borili su se s burom na dva regatna polja.

Laura Batelić sudjelovala je u Crikvenici na 3. Izbornoj regati za reprezentaciju Hrvatske u klasi Optimist. Jedrilo se u Vinodolskom kanalu poznatom po nepovoljnim uvjetima za jedrenje u burnim danima. Uspjelo se od jedriti četiri plova od planiranih devet. Laura je u konkurenciji najboljih hrvatskih jedriličara u klasi Optimist osvojila 27. mjesto ukupno te 11. u konkurenciji djevojčica.

Ostatak jedriličara JK Kvarnera, njih ukupno dvanaest, u pratnji trenera Vlade Matijevića i Nenada Borića od putovalo je u Bašku na regata Corinthia cup 2023. - 26. Memorijal Jura Vukasovića u klasi ILCA4 i Optimist.

Hrabri mali jedriličari od jedrili su četiri plova na pragu Senjskih vrata. Najbolji rezultat ostvario je Diego Merlin i to 1. mjesto u ukupnom poretku u klasi ILCA4. U toj klasi nastupili su još i Filip Smoković koji je osvojio 6. mjesto te Karlo Mileta 7. mjesto.

U klasi Optimist najbolje se snašao Nolan Juričić osvojivši 10. mjesto, pa Alvaro Antelić 16., Paola Kos 20., Toni Franković 21., Aleks Čekada 22., Matej Andrić 24., Tia Blašković 28. te Iva Kos 29. ali uz posebnu nagradu i pohvalu jer je najmlađa sudionica regate koja je uspjela osvojiti plasman odnosno uspješno odjedriti bar jedan plov.

Vesela ekipa kao nagradu za dobro jedrenje zabavila se na koncertu Let 3 na Baškoj rivi.

ŠČ!

Nazad

JK Kvarner
Rabac

Site by: HDS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram