jkkvarner.rabac@gmail.com+385 (0)98 475 377

Krčka regata 2020. Uspješan vikend za naše jedriličarke! Laura Batelić i Manola Miletić postigle izniman uspjeh!

Nakon prisilne pauze od natjecanja zbog općepoznate situacije, jedriličari JK Kvarnera jedva su dočekali odlazak na regatu. Tako su ovog vikenda sudjelovali na tradicionalnoj Krčkoj regati, a naše jedriličarke Laura Batelić i Manola Miletić osvojile i nagrade u svojim klasama.

Zbog nedostatka vjetra u dva dana jedrenja održana su samo dva plova u iznimno teškim uvjetima i jaku struju. U subotu se jedva odjedrio jedan plov po jugozapadnjaku od 4-5 čvorova, dok je u nedjelju održan još jedan plov u istim uvjetima i uz jaku struju. Na regati je sudjelovalo 55 natjecatelja u klasi Optimist, 14. natjecatelja u klasi Laser 4.7 i 9 natjecatelja u klasi Laser Radial.

U najbrojnijoj klasi Optimist Andrea Batelić je osvojio 7. mjesto, Laura Batelić 14. mjesto, Max Lucas Gobo 20. mjesto, Filip Smoković 31. mjesto, Diego Merlin 35. mjesto (obojica su ostvarila lošiji rezultat zbog preuranjenog starta), a Matias Gonzalez Belušić 39. mjesto, kojemu je ova regata ujedno bila i prva regata.

Posebne pohvale idu našoj Lauri Batelić koja je u zasebnoj kategoriji djevojčica do 12 godina osvojila 2. mjesto!

U klasi Laser 4.7 po prvi puta je nakon prelaska iz klase Optimist regatu odjedrila Manola Miletić i osvojila 3. mjesto u ukupnom poretku. Čestitke na iznimnom rezultatu u rekordnom roku!

U klasi Laser Radial naš klub je predstavljao Viktor Kulić Golja koji je osvojio 7. mjesto u ukupnom poretku.

Nazad

JK Kvarner
Rabac

Site by: HDS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram