jkkvarner.rabac@gmail.com+385 (0)98 475 377

Kvarnerovci na regatama u Poreču i Opatiji

Jedriličari rabačkog "Kvarnera" sudjelovali su 25., 26. i 27.11.2022. na regatama u Poreču CROFISH u organizaciji JK"Horizont" i u Opatiji na 49. Kupu Opatije u organizaciji JK"Opatija".

U Poreču je bila regata za uzrast do 12 godina i u njoj je sudjelovalo 36 natjecatelja iz Hrvatske i Italije. U subotu po slaboj buri od 8 čvorova odjedren je jedan plov, a u nedjelju po slabom zapadnjaku od 6 čvorova ukupno 3 plova.

Naši jedriličari u Poreču su postigli solidne rezultate, Alvaro Antelić je bio 12., a Nolan Juričić je završio na 15. mjestu.

U Opatiji je bila kvalifikacijiska regata za klase ILCA4,6 i 7. Ukupno je učestvovalo 58 jedriličara iz 20 klubova iz Hrvatske i Ukrajine. U petak zbog nedostatka vjetra se nije jedrilo,a u subotu po jakoj buri od 20 čvorova odjedreno je dva plova i nedjelju također po jakoj buri 3 plova.

Naši jedriličari su ostvarili sljedeće rezultate, Andrea Batelić je završio na 18. mjestu, Diego Merlin na 21. i Filip Smoković na 26. mjestu.

Čestitamo našim jedriličarima i već sljedeći vikend ih očekuje regata Sv.Nikola u Puli.

Nazad

JK Kvarner
Rabac

Site by: HDS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram