jkkvarner.rabac@gmail.com+385 (0)98 475 377

Otvoreno Prvenstvo Hrvatske, ILCA 4

Protekli vikend od 22. do 24.04.2022. naši laseraši su nastupili na Otvorenom Prvenstvu Hrvatske za klasu ILCA 4 (bivša klasa Laser 4.7) u organizaciji Jedriličarskog kluba "Vega" iz Pule.

Na prvenstvu sudjelovalo je 14 klubova i 41 jedriličar iz Hrvatske i Slovenije, te u tri dana po umjerenom vjetru južnih smjerova uspjelo se odjedriti svih predviđenih 9 plovova. Prva dva dana je padala kiša koje je ostavila na moru jaku morsku struju i valove, što je dosta otežalo uvjete za jedrenje. Zadnji dan je bio idealan za jedriličare te se odjedrilo zadnja dva plova.

Naš klub su predstavljali Manola Miletić, Andrea Batelić, Diego Merlin(U16) i Filip Smoković(U16) u pratnji trenera Vlade Matijevića.

Rezultati i prvaci na Prvenstvu Hrvatske za klasu ILCA 4 su:

U muškoj konkurenciji:

  1. Tristan Tol, JK"Vega"
  2. Tedi Leonardelli, JK"Vega"
  3. Vito Fili, JK"Vega"

15. Andrea Batelić, JK"Kvarner"

U ženskoj konkurenciji:

  1. Petra Marendic, JK "Mornar"
  2. Nora Gotovac, JK"Split"
  3. Lea Rakovac, JK"Vega"

10. Manola Miletić, JK"Kvarner"

Naši jedriličari u konkurenciji do 16 godina su ostvarili slijedeća mjesta, Diego Merlin na 8. mjestu i Filip Smoković na 11. mjestu kojemu je to bila ujedno i prva regata u kategoriji ILCA4.

Čestitamo našim jedriličarima na uspješnim rezultatima!

Nazad

JK Kvarner
Rabac

Site by: HDS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram