jkkvarner.rabac@gmail.com+385 (0)98 475 377

Užurbani vikend u JK Kvarneru

Nema odmora za članove i natjecatelje Jedriličarskog kluba Kvarner. Još se nisu ni slegli dojmovi od prošlog vikenda kada je Jedriličarski klub Kvarner ugostio najbolje hrvatske jedriličare u klasi ILCA4, a već je u klubu užurbana atmosfera. Natjecatelji u klasi Optimist pakiraju svoje brodove i opremu na prikolice kako bi rano u ponedjeljak krenuli na Fratarski otok na jedriličarski kamp u organizaciji Jedriličarskog saveza Istarske županije. Alvaro, Nolan, Dominik, Toni, Aleks, Tia, Iva, Paola, Darija i Matej cijeli će tjedan usavršavati svoje vještine s vršnjacima iz ostalih istarskih klubova.


Jedriličari u klasi ILCA4 vratili su se s Krčke regate. Diego Merlin plasirao se na 5. mjesto dok je Karlo Mileta zauzeo 12., a Filip Smoković  14. mjesto. Subotu i nedjelju se na Krku usprkos najavljenim neverinima uspjelo odjedriti pet jedrenja za klasu Optimist, ILCA6 i ILCA4 za ukupno 81 jedriličara.


U nedjelju je započela i prva ovogodišnja škola jedrenja za djecu koja će tijekom sljedeća dva tjedna steći svoja prva jedriličarska iskustva.

Naučit će samostalno upravljati jedrilicom i brojne druge mornarske vještine od vezivanja raznih čvorova do prepoznavanje vremenskih uvjeta na moru te postati novi uspješni natjecatelji Jedriličarskog kluba Kvarner.

Nazad

JK Kvarner
Rabac

Site by: HDS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram