jkkvarner.rabac@gmail.com+385 (0)98 475 377

ZLATNA RIBICA, Kvarnerovcima 5 pehara!

Jedriličari rabačkog Kvarnera su proteklog vikenda 8. i 9. listopada učestvovali na regati "Zlatna ribica" u Puli u organizaciji Jedriličarskog saveza Istarske županije. Ukupno je učestvovalo 80 jedriličara iz 6 klubova iz Istre u klasama Optimist, ILCA4 i ILCA6.

U subotu su klase ILCA odjedrili 2 plova po slabom maestralu, a klasa Optimist samo jedan plov, dok u nedjelju je udjedreno 3 plova u svim klasama po jakoj buri na udare i preko 25 čvorova. 

Naši jedriličari su po ovim teškim uvjetima ostvarili sljedeće rezultate:U klasi ILCA4 Manola Miletić osvojila je sveukupno 2 mjesto i 1, mjesto u konkurenciji djevojaka, Diego Merlin bio je ukupno 3. i  muškoj konkurenciji osvojio je 2. mjesto, Filip Smoković osvojio je 5. mjesto, a Karlo Mileta 6. mjesto.

U konkurenciji Optimista Laura Batelić bila je odlična 5. i 2. u konkurenciji djevojčica, Nolan Juričić bio je 29., a Alvaro Antelić 34.

Čestitamo našim jedriličarima i već sljedećeg vikenda očekuje nas Županijsko prvenstvo u Fažani

Nazad

JK Kvarner
Rabac

Site by: HDS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram