jkkvarner.rabac@gmail.com+385 (0)98 475 377

Zlato, srebro i dvije bronce za Kvarnerovce

Jedriličari rabačkog Kvarnera su 12. i 13. studenog 2022. učestvovali na dvije regate i to na ACI Kupu u Ičićama u organizaciji  YC "Croatia" Ičići i na "Martinovoj regati" u Izoli u organizaciji JK "Burja" iz Izole.

U Ičićima je sudjelovalo 75 takmičara iz 14 klubova. U subotu je odjedren samo jedan plov u klasi ILCA4 po promjenjivoj tramuntani, a Optimisti nisu uspjeli startati. Nedjelju po buri i preko 25 čvorova Optimisti su vraćeni na kopno, a klasa ILCA4 je odjedrila 2 plova.

Poslije 3 plova u klasi ILCA4, Diego Merlin je završio na odličnom drugom mjestu, a Manola Miletić je bila prva u konkurenciji djevojaka i 3 ukupno, te Andrea Batelić koji je završio na 5. mjestu i Karlo Mileta na 12. mjestu. U klasi Optimist Alvaro Antelić i Nolan Juričić nažalost nisu odjedrili niti jedan plov.

U Izoli na Martinovoj regati u klasi Optimist učestvovala je Laura Batelić zajedno sa jedriličarima JK Uljanik. Na sjeveru Istre bili su slični uvjeti kao i u  Ičičama, subota bez jedrenja, a u nedjelju po jakoj buri odjedreno je 4 plova. U regati je prisustvovao 133 jedriličar iz  Slovenije, Italije i Hrvatske.

Laura je odjedrila odličnu regatu u jakoj konkurenciji te je završila na ukupnom 20. mjestu, ali u konkurenciji djevojčica osvojila je 3. mjesto.


Čestitke našim jedriličarima na odličnim rezultatima

Nazad

JK Kvarner
Rabac

Site by: HDS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram